Отборът на ЦСКА ще бъде наказан от дисциплинарната комисия на БФС заради част от хореографията в сектор "Г" по време на Вечното дерби с Левски, завършило 0:0, съобщава "24 часа".

Снимка 467055

Източник: LAP.bg

Делегатът на футболната битка за България Марин Раковски е описал в доклада си лозунга от "червената" агитка за "нулева толерантност", допълнен с плакати на самоубиващ се човек със сърп и чук вместо глава, знаци за забрана на Че Гевара, на символа на анархизма, на "Л", наподобяващо логото на Левски, и цифрата 7, явно като препратка към спонсора на съперника, както и други призиви, изразени чрез рисунки.

Густаво Бусато продължава с рекордите

Густаво Бусато продължава с рекордите

Серията му без допуснат гол в елита вече наброява 794 минути

Описани са и възпламенените бомбички и димки от фенове на "червените", за което ще има допълнителна финансова санкция.

В същото време тежката криза, мобилизирала и обединила феновете на Левски, създаде истинско чудо - "сините" ултраси не хвърлиха нито една бомбичка и не направиха нито едно провинение по време на дербито. И най-крайните запалянковци от агитката доказаха, че има ли воля, има и начин.

Снимка 466911

Източник: LAP.bg

Осъзнавайки, че хвърлени бомби биха довели до финансови наказания за Левски в дни, в които самите фенове са се активизирали и събират средства за любимия клуб, запалянковците се въздържаха от обичайните си действия по време на почти всеки мач и превърнали се в задължително присъстващи по време на дербита.

Ръководството на Левски благодари на феновете за невероятната подкрепа през последния месец

„В събота Левски победи! Не на терена, а в най-важната си битка!“

Ръководството на Левски с благодарствено писмо до своите фенове