ЦСКА ще привлече нов нападател до края на седмицата. "Армейците" са в напреднали преговори с желан футболист и се очаква скоро да ги финализират. В клуба искат да договорят играч за върха на атаката преди заминаването за Австрия на 21 юни (четвъртък). Не е изключено новото попълнение да пристигне още в Тетевен, като лагерът там ще продължи до 18 юни (понеделник).

Във Франция: Божидар Чорбаджийски е сред обещаващите играчи на България

Във Франция: Божидар Чорбаджийски е сред обещаващите играчи на България

"Представи се солидно в мачовете на националния си отбор от квалификациите за Мондиал 2018"

В момента ЦСКА има само един типичен централен нападател в лицето на юношата Тонислав Йорданов, а и той доскоро се лекуваше от тежка контузия. Звездата Фернандо Каранга е в Бразилия и не се знае кога ще се завърне, а алтернативата през пролетта Жан Карлос Бланко разтрогна с клуба по взаимно съгласие.

В същото време стана ясно, че ЦСКА търси купувач за някой от вратарите си. "Червените "са готови да се разделят с Черниаускас или Китанов, ако получат оферта за правата им. По-голяма изглежда вероятността да бъде трансфериран литовецът, който бе твърд титуляр през изминалия сезон.

С привличането на хърватина Данте Стипица в ЦСКА вече има 4-ма вратари, заедно с 20-годишния Слави Петров, като поне един от тях ще се окаже ненужен на тима, пише "Тема Спорт".

Ел Маестро налага строга дисциплина в ЦСКА

Ел Маестро налага строга дисциплина в ЦСКА

Тренировките му продължават почти два часа