От ЦСКА се обърнаха към феновете. От клуба изразиха благодарността си към своите привърженици за подкрепата им, но помолиха да не навлизат на терена, защото това застрашава безопасността на най-малките фенове, а и глоби на ЦСКА.

Българи vs чужденци - (не)патриотична статистика и теми за размисъл от efbet Лига

Българи vs чужденци - (не)патриотична статистика и теми за размисъл от efbet Лига

В родния елит: 43% са играчите от други страни

Ето какво написаха от клуба:

"Информация относно навлизането на публика след края на мачове

Скъпи "армейци", вашата подкрепа е безценна за нас. Пълните стадиони в София и в провинцията са най-хубавата гледка за всички ни! Бихме искали обаче да ви призовем да се въздържате от навлизане на терена след края на мачовете. На първо място, няма как да сме сигурни, че безопасността, особено на децата, които навлизат на пистата, е 100% гарантирана, предвид струпването на много хора на изходите към пистата, както и суматохата след това. От друга страна, това води до високи финансови глоби за клуба, като сме заплашени и от по-тежки санкции, ако не предприемем мерки.

За да ви държим близо до отбора, на всяко домакинство от началото на сезона организираме срещи с различни играчи, по време на които всеки един фен може да се снима и да получи автограф от любимия си играч. Отделно, стартирахме различни инициативи за деца, по време на които отново се запознават с играчите на ЦСКА и в много по-спокойна обстановка могат да се докоснат и да си поговорят с тях.

Надяваме се на разбиране от ваша страна. А утре ви очакваме на "Армията", за да извикаме силно и заедно "САМО ЦСКА!".