ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинския мач срещу Черно море (Варна) от 19-ия кръг на efbet Лига. Пропуските са налични онлайн, като в деня на мача ще се продават и на касите в Борисоавата градина.

Срещата между ЦСКА и "моряците" е на 12 декември от 14:15 часа.

Стана ясна групата на Черно море за мача с ЦСКА

Стана ясна групата на Черно море за мача с ЦСКА

Заради травми в списъка не попаднаха Цветомир Панов, Стефан Велев и Родриго Енрике

Ето какво написаха "армейците" в официалния си сайт:

"ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинския мач срещу Черно море (Варна) от 19-ия кръг на Първа лига. От днес феновете, които искат да подкрепят любимците си на стадион "Българска армия" в неделя, ще могат да закупят входните талони онлайн в мрежата на УРБО.

В деня на мача (12 декември) билети ще се продават на касите в Борисовата градина до фен магазина, като работното им време ще бъде от 10:00 до края на първото полувреме на срещата, която е с начален час 14:15 часа.

За привържениците на Черно море ще бъде отворена касата откъм сектор "Б", която ще работи от 13:00 часа, а пропуските за гостуващия сектор са с цена 6 лева.

В неделя (12 декември) администрацията на стадион "Българска армия" ще работи от 12:00 часа.

Цените на билетите на каса:

Сектор "А" - 12 лв.

Сектор "В" - 8 лв.

Сектор "Г" - 6 лв.

Сектор "Б" - 6 лв.

ВИП ложа - 130 лв.

Ръководството на ЦСКА напомня на зрителите, че трябва да носят със себе си зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно, а зрителите под 18-годишна възраст нямат нужда от представяне на зелен сертификат.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

САМО ЦСКА!"