От ЦСКА пуснаха в продажба абонаментните карти за сезон 2022/2023. Това обявиха от клуба, като разясниха подробности относно продажбата на картите и публикуваха емоционално видео.

Ето какво написаха в сайта на "червените":

"Армейци,

От днес (20 юни) започва онлайн продажбата на абонаментни карти за сезон 2022/23 г. От четвъртък сезонните карти ще могат да бъдат закупени и на каса на EasyPay, както и от касата до фен магазина на стадион "Българска армия", която ще работи всеки ден от 11:00 до 19:00 часа.

При ползване на метод за плащане EasyPay, заплащането се извършва в удобна за Вас каса на EasyPay срещу представяне на десетцифрен код, който ще получите по имейл и на последна стъпка, след потвърждаване на заявката!

ЦСКА постигна споразумение за новия стадион, обявяват се подробности утре

ЦСКА постигна споразумение за новия стадион, обявяват се подробности утре

На пресконференция от 14:00 часа

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион само за Първа лига и турнира за Купата на България (без финала).

Цените на картите са, както следва:

- Сектор А - 175 лева

- Сектор В - 115 лева

- Сектор Г - 85 лева

- ВИП ложа - 1300 лв. с включен паркинг

ПОРЪЧАЙ СВОЯТА АБОНАМЕНТНА КАРТА ТУК (за нови картодържатели) >>

ПОРЪЧАЙ СВОЯТА АБОНАМЕНТНА КАРТА ТУК (за миналогодишни картодържатели) >>

Продължава продажбата на семейни карти за сектор "В". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК - цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

От този сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на каса!

Всеки един картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената.

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 30 юни 2022 г. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.

ВЗЕМИ СВОЯТА КАРТА!

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ".

Гриша Ганчев е поканил Стамен Белчев отново на "Армията"

Гриша Ганчев е поканил Стамен Белчев отново на "Армията"

Идеята на боса е 53-годишният специалист да води втория отбор на "червените"