Ръководството на ЦСКА излезе с официално обръщение до феновете на клуба, в което се съобщава, че столичният гранд подкрепя своя треньор Любослав Пенев в борбата със съдийските несправедливости спрямо "червения" тим.

Управата от стадион "Българска армия" също така информира, че е подадена жалба до Съдийската комисия към БФС, в която се изразява неудовлетворението от действията на рефера Владимир Вълков по време на дербито с Левски.

Мауридеш е в Китай, подписва с местен отбор?

Мауридеш е в Китай, подписва с местен отбор?

Трансферът на нападателя е все по-сигурен

Ето кавкто пише в официалния сайт на ЦСКА:

Армейци,

от началото на пролетния полусезон сме свидетели на грубо и тенденциозно съдийско ощетяване срещу нашия отбор. Клубът ни става жертва или на некомпетентността на реферите или на други процеси, които в крайна сметка сериозно влияят върху развръзката на шампионата и битката за върха.

ЦСКА е най-великият роден клуб, начело на който е легендата Любо Пенев. Доказана и успяла във футбола личност, мотивирана за работа и успехи в България, която не се страхува да казва истината и да се бори за това, в което вярва. Обиден и недопустим е начинът, по който лични конфликти и стари вражди с него се превръщат в откровена вендета. Не само срещу Любо Пенев, а и директно срещу ЦСКА и вярната ни публика. Милионите червени привърженици, армейският клуб и световно признат футболен човек като Любо Пенев не заслужават това. Подкрепяме нашия наставник и категорично не приемаме съдийските несправедливости, задкулисните действия и неадекватното отношение към институцията ЦСКА.

Кристиано Джарета препоръчал на Каляри да купи Кирил Десподов

Кристиано Джарета препоръчал на Каляри да купи Кирил Десподов

"Шефовете на ЦСКА искат да планираме мащабни промени в първия отбор и школата"

Клубът ни официално е подал жалба до Съдийската комисия към БФС, в която изразява своите основателни претенции и неудовлетворение от грешните отсъждания на реферите в дербито с Левски и различния им критерий в идентични ситуации, които оказаха влияние върху развоя на резултата и крайния изход на срещата. Все още очакваме отговор от Съдийската комисия на жалбата ни за срещата Черно море - ЦСКА.

Призоваваме за по-голямо уважение към нас, обективност и професионализъм в действията на ръководещите българския футбол!

Владимир Вълков получи висока оценка

Съдията от дербито получи висока оценка

Реферът обаче няма да ръководи среща от Първа или Втора лига