Срещата между ръководството на ЦСКА и феновете на тима завърши.

Създаването на ново дружество, което обаче да започне участие директно от "А" група, е основният вариант, който Ивайло Манджуков предложи на запалянковците.

Насроченият за 12 часа дискусионен форум закъсня с около час, като в баскетболната зала на стадион "Българска армия" присъстваха повече от 300 привърженици на "червените".

Манджуков предложи като вариант номер 1 създаването на ново дружество, което да участва в "А" група още през следващия сезон.

Подробности около тази идея Манджуков и Милко Георгиев ще дадат пред медиите след края на срещата с феновете, предава БГНЕС.

Манджуков и Георгиев проведоха дискусия с близо 500 "червени фенове", пред които представиха възможните планове за десйтвие. Запалянковците също предложиха свои проекти, които бяха дискутирани.

За момента в нито една от двете страни няма единство в това кой път трябва да се избере - на задължителното оставане в А група и оздравяването на настоящото дружество или на сформирането на ново.

Последното преминава през обявяването на фалит, като допълнително ще се проучи възможността все пак с новата структура "армейците" да съхранят елитния си статут и за следващия сезон.