Ръководството на ЦСКА съобщи на сайта си, че е обжалвало решението на УЕФА да накаже Николай Бодуров за три срещи.

Със санкция е и Кристиян Малинов.

УЕФА обяви наказанието на Бодуров и Малинов!

УЕФА обяви наказанието на Бодуров и Малинов!

Вижте какво решиха от Централата

Ето цялото съобщение на "червените":

"Европейската футболна централа изпрати официално писмо до ЦСКА, в което уведомява клуба ни, че защитникът Николай Бодуров и халфът Кристиян Малинов са със спрени състезателни права за 3 мача.

Санкцията е наложена заради директните червени картони, които бяха дадени на двамата ни футболисти след последния съдийски сигнал на мача между Рига и ЦСКА в Латвия на 19 юли, който спечелихме след изпълнение на дузпи и се класирахме за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Във видеоматериалите, които бяха разпространени след спречкването между играчи на Рига и ЦСКА, не се вижда провинение на Бодуров. Поради тази причина клубът ни обжалва наказанието на капитана и вярваме, че УЕФА ще разгледа обстойно видеоматериалите, които ЦСКА предостави и ще намали наложената санкция.

Бодуров и Малинов не взеха участие в мача срещу Адмира Вакер заради червените картони в Рига. Тиаго Родригес, който беше изгонен в Латвия след два жълти картона, изтърпя наказанието си и ще бъде на разположение на Нестор ел Маестро за реванша в Австрия".

Малинов: Извинявам се за поведението си в Рига, бях под въздействието на емоциите

Малинов: Извинявам се за поведението си в Рига, бях под въздействието на емоциите

"Подобни реакции вредят на мен и отбора"