ЦСКА пусна допълни разяснения, как несъстоялите се акционери на клуба могат да си вземат обратно парите от провалилото се IPO.

На официалния си сайт, „червените" дадоха подробни инструкции за начините, по които може да стане връщането на парите;

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

За всички от Вас, които са купували акции на ПФК ЦСКА АД през „Елана Трейдинг” (включително и във временния офис на стадион „Българска армия”), инвестиционният посредник осигурява няколко варианта да получите парите си обратно:

Как ще получа парите си за акциите обратно? Клиентите на ЕЛАНА Трейдинг имат две възможности да получат парите си обратно. Изберете удобния за Вас вариант:

1.Дистанционно по банков път, след като попълните формуляр „Нареждане за прехвърляне на средства“(http://webupload.elana.net/docs/elana-trading-form-prehvarliane-banka-fiz-bg.doc) и го изпратите на мейл: angelov@elana.net - ЕЛАНА Трейдинг поема разходите по банкови такси и за клиентите прехвърлянето на средствата ще бъде напълно безплатно.

Обръщаме внимание, че нареждането трябва да бъде изпратено от мейла, който е включен в договора Ви с ЕЛАНА Трейдинг. Титуляр на банковата сметка може да бъде само инвеститорът, закупил акции на ЦСКА. В противен случай преводи няма да бъдат нареждани.

2.На място в офис в най-близкия инвестиционен център ЕЛАНА срещу лична карта - ЕЛАНА Трейдинг няма да взима такси за теглене в брой от закупили акции на ЦСКА. Важно: Временният офис на стадион „Българска армия“ няма да работи след 19 май 2014 г.

За повече информация и необходимите формуляри, моля посетете:

http://www.elana.net/bg/news/666/specialno-za-zakupilite-akcii-na-cska-kakvo-sledva-sled-19-mai.html