Не знам къде е причината. Карма ли е, какво е, но около ЦСКА все има разни "интересни" неща. Докато отборът беше на подчинение към Министерството на отбраната, все пак имаше ред и нямаше такива циркове. Е, знаеше се, че този подливал вода на онзи, трети говорил срещу четвърти, ама то тогава къде не беше така, а и народопсихологията също не е за подценяване.

След 10 ноември обаче, стана страшно...

Но не само онези отвън са виновни. Вътре в самото дружество текоха, текат, а и навярно ще текат саморазрушителни процеси. Чета, че Милко Георгиев е освободен, а Юлиян Инджов щял да си даде акциите на Гриша Ганчев. Пък сайтът на ЦСКА публикува някакъв материал в стил Матросов, че всичко е цветя, рози и снежнорозови крокодилчета. Защото е някак кофти това с Инджов и Милко. Милко и Инджов са отпреди Ганчев на "Армията" и горе-долу на тях се дължи това ЦСКА да го има и да дойде Ганчев.

Снимка 316352

Източник: LAP.bg

Аз много съм го ял Милко покрай онези истории с младия Манджуков, но в крайна сметка ЦСКА го има. А Милко е ЦСКА-р и в червата. Това го заявявам и поради простата причина, че го познавам отдавна и лично, а и столовете ни на "Армията" бяха един до друг. И Милко никога не би предал, продал или подвел ЦСКА.

Инджов потвърди новината на ТОПСПОРТ: Да, смятам да прехвърля акциите си в ЦСКА

Инджов потвърди новината на ТОПСПОРТ: Да, смятам да прехвърля акциите си в ЦСКА

"Няма конкретна причина"

Следва да се добави, че Инджов е този, който не спря да дава пари. Честно си признавам, че нямам идея защо го е правил. Не ми е ясно, но е факт. А доста мои познати, които са в нещата, през тези години са ми споменавали, че именно Инджов е бил основният плащач...

Тогава?

Ами, моето лично мнение е, че след като нещата около официалния статут и финансовата стабилност на клуба са вече факт, някой е решил, че е по-хубаво "сам да си папкаш". Някой дал пари, друг се борил за идеи, каузи и други подобни глупости - на кой му дреме! Я виж как хубаво потекоха парички от продажбата на този и онзи! И още ще текат, защото марката ЦСКА не е марката Литекс, ако някой е забравил.

Снимка 253417

Източник: LAP.bg

Преди време Любко Петрович спомена в едно интервю, че е казал на Ганчев, че ако иска да успее в този спорт, това няма да стане с Литекс, а трябва да вземе ЦСКА. Умен и мъдър човек е сърбинът, нали? А ако потекат още пари, не е ли по-добре да си ги взимаш сам, а? По-добре е, а кой се минал - минал се е! Освен това, никой няма да те контролира, никой няма да ти опонира или да поставя под въпрос властта ти или величието ти. Нали? Няма да иска от теб ЦСКА да е истински футболен отбор, а не митнически склад, от който стоката след шест месеца заминава нанякъде.

Обаче има и едно друго нещо - ЦСКА не е Литекс. Феновете на ЦСКА нямат нищо общо с тези на Литекс. За тях ЦСКА е повече от религия и те нееднократно са го доказвали. И понеже знам какво ще кажат някои, та да предупредя отсега - капсуловането на ЦСКА и оставянето на властта само в един ръце е опасно! Защото ако няма коректив, трънче в петата, нещата стават много български и то не в положителен аспект. И може да се окаже, че ЦСКА ще си играйка, а няма реално да се бори за титла. Този филм го гледахме миналата година и беше гадно.

Не знам. Сигурно е от кармата. Дано някой поумнее...

АВТОР: Марин Ташков (бивш журналист и популярен фен на ЦСКА).

 

Инджов потвърди новината на ТОПСПОРТ: Да, смятам да прехвърля акциите си в ЦСКА

Инджов потвърди новината на ТОПСПОРТ: Да, смятам да прехвърля акциите си в ЦСКА

"Няма конкретна причина"