ЦСКА ще промени програмата си преди гостуването на Берое в Стара Загора. Обикновено отборът не провеждаше тренировка в региона. Сега обаче ще е по-различно. В петък армейците пътуват за Хасково, където ще имат едно занимание и ще останат на лагер.

Очаква се привърженици от фенклубовете в околните градове да посетят отбора преди двубоя със старозагорци. Лагерът в Хасково се е осъществил със съдействието на бившия треньор на ЦСКА Стамен Белчев, информира "Тема спорт". 

Мачът в Стара Загора е в събота, 18 май, от 20:30 часа. Билетите са в предварителна продажба на цена от само 5 лева. В деня на срещата те ще са по 8 лева. На трибуните се очакват 5000 зрители, като ЦСКА по традиция ще има доста сериозна подкрепа под Аязмото. Времето в събота ще е отлично за сезона, като се очаква температура от близо 24 градуса дори в началото на срещата. Последните два двубоя между Берое и ЦСКА в Стара Загора завършиха 1:1. През есента "армейците" изпуснаха успеха, след като Мауридес не успя да реализира от дузпа.

Среща на високо ниво в ЦСКА след Вечното дерби

Среща на високо ниво в ЦСКА след Вечното дерби

На сбирката ще се коментират и потенциални попълнения