Ръководството на ЦСКА е планирало голяма среща през следващата седмица. Тя ще се проведе след Вечното дерби във вторник. На нея ще бъдат обсъдени двата най-важни въпроса в клуба - треньорският и селекционният. Решение кой да води отбора през идната кампания ще има в последните дни на месец май.

Левски пусна в предварителна продажба билетите за дербито с ЦСКА

Левски пусна в предварителна продажба билетите за дербито с ЦСКА

Цената на билетите варира от 10 до 30 лв

ЦСКА се оглежда за нов специалист, като вниманието отново е съсредоточено върху чужденци. Не е изключен обаче и сценарий, при който настоящият щаб - Добри Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев, да се запази поне в началните месец-два от новия сезон, пише "Тема спорт". 

През следващата седмица ще бъде взето и решение с кои футболисти да се раздели клубът. Трябва да се реши съдбата на двама под наем - Нуно Томаш и Жоржиньо. Ще се стигне и до разтрогването на контрактите с част от играчите.

На сбирката ще се коментират и потенциални попълнения.

В ЦСКА искат да сглобят силен отбор и да засилят дълбочината, за да гонят участие в груповата фаза на евротурнирите. Армейците стигнаха до 3-ия кръг на Лига Европа през миналата година, но целта сега е да се пробие по-напред.

Николай Бодуров: Никакъв проблем нямам с ЦСКА!

Бодуров: Никакъв проблем нямам с ЦСКА!

"Нито мисля да бягам, нито разглеждам оферти за трансфери..."