Тонислав Йорданов спокойно може да бъде определен като откритието на зимния сезон в българския футбол. Нападателят вкара гол за ЦСКА-София срещу Локомотив (Сф), който се оказа и победен за тима му.

"Много добре се чувствам, по-спокоен съм, защото това бяха първите ми минути в мъжкия футбол. Радвам се много, че отбелязах. Изпълнението беше трудно, мисля, че притежавам този инстинкт да завършвам атаките, но ако не бяха другите момчета, нямаше да се стигне до този гол. Чувството наистина е страхотно. Не съм изпитвал такава емоции. Дори с националния отбор не беше същата тръпката. С ЦСКА наистина беше нещо удивително", коментира Тонислав Йорданов пред официалния сайт на ЦСКА-София.

Окончателно: Павел Головодов приключи с ЦСКА-София

Окончателно: Павел Головодов приключи с ЦСКА-София

Футболистът няма да се присъедини към лагера на дубъла в Тетевен

Тонислав Йорданов играе като централен нападател. Роден е на 27.11.1998 година. Национален състезател до 19 години. Започва кариерата си във Видима-Раковски (Севлиево).

Играе за ЦСКА U19 и ЦСКА II. За втория отбор на армейците има 6 мача и 1 гол през есента. За срещата с Дунав (Русе) бе включен за първи път в групата на първия отбор.

"Мечтал съм, но не съм си представял, че ще нося екипа на мъжкия тим на ЦСКА.Един млад футболист трябва да има талант и да се бори, защото иначе не стават нещата. Навсякъде трябва много да се бориш, ако искаш да играеш голям футбол. Фен съм на Ливърпул и мечтая да играя там един ден. Любимият ми футболист е Луис Суарес. Искам да бележа още много за ЦСКА и да радвам феновете", добави още Йорданов.

ЦСКА-София при маймуните Маготи в Гибралтар (СНИМКИ)

ЦСКА-София при маймуните Маготи в Гибралтар (СНИМКИ)

"Червените" разпускат