Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов пак излъга футболистите. И този път отново става дума за пари, тъй като играчите не получиха обещаните премии за победата над Левски с 1:0 през есента.

След успеха във вечното дерби Томов заяви, че всеки ще прибере по 10 хиляди лева. Солидната премия обаче продължава да е мираж за целия отбор и футболистите вече шушукат, че едва ли ще я получат.

„Сигурно ще стане като след мачовете с Омония, когато ни бяха обещали една сума, а впоследствие бе намалена на по-малко и от половината”, коментираха част от футболистите.

Те все пак взеха заплатите си за декември и премията за успеха срещу Вихрен (1:0) в последния есенен кръг. Заради забавяне именно на тези възнаграждения „червените” спретнаха бойкота на Панчарево, който ще остане в историята като «джобната стачка».

Междувременно се разбра, че до няколко дни Кирил Котев ще бъде продаден в Китай. Не става обаче въпрос за Далиен, където отиде Чиликов, а за друг отбор от най-многолюдната държава в света. Старши треньорът Стойчо Младенов пък вече е набелязал двама футболисти за лятната селекция. Единият от тях е халф и е популярен в Европа. От 1 юли той ще е свободен агент, като ЦСКА ще се опита още сега да подпише предварителен договор.