Легендата на Левски - Тодор Барзов даде интервю за колегите от "Тема Спорт", в което обяви, че наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов има огромен принос за футболното израстване на неговия внук - Георги Йомов в тима на "червените". Ето какво още каза той:

Гочето: Младенов знае какво иска и как да го постигне в ЦСКА

Гочето: Младенов знае какво иска и как да го постигне в ЦСКА

"Първенството все още не е решено"

Г-н Барзов, внукът ви Георги Йомов се представя много добре и показва голямо израстване от началото на сезона...

- Дадох много важен съвет на Георги и се радвам, че ме послуша. Ако не се възстановяваш добре в програма, в която играеш през 3 дни, това веднага ще се отрази на физическото ти състояние и съответно на представянето ти. За щастие той разбра това, което му казах и дойдоха силните му игри през този сезон. Но и вие видяхте, че в последните мачове се поумори и това веднага се отрази на изявите му, които не бяха достатъчно добри.

Смятате ли, че умората е една от основните причини за по-слабите представяния на ЦСКА в последните седмици?

- При него със сигурност влияе умората. Виждате, че другите футболисти пък се контузват. Всичко това е в резултат на пренатоварване. Тези играчи просто не са свикнали да играят в режим четвъртък-неделя и това ясно си пролича в последния месец. Когато краката са натежели, това прави и мозъкът по-бавен.

Какво е мнението ви за другите флангови футболисти на "армейците"?

- Нямам мнение за тях. Със сигурност знам, че конкуренцията е едно от най-важните неща във футбола. Тя ражда качество. На всяка позиция трябва да има по двама равностойни футболисти. Пък тогава нека който е в добра форма да играе. На Георги съм му казал: "Влизаш, играеш, даваш всичко от себе си и хората ще те оценяват". Сега му е времето да си оправи живота във футбола. Никой няма да му помогне, аз вече съм куц кон, нищо не мога да направя. Най-важното е, че ме слуша за някои работи. Моето мнение е, че се представя много добре.

Опитен бразилец е в напреднали разговори с ЦСКА?

Опитен бразилец е в напреднали разговори с ЦСКА?

Името му се пази в тайна

Каква е ролята на Стойчо Младенов в израстването на Йомов?

- Стойчо Младенов има много положително отношение към Георги и има голяма роля за неговото израстване. Самият той е много доволен от взаимната им работа, от тренировките, които провеждат. Представя се много добре, отбеляза важни голове, но в същото време не е егоист, старае се да комбинира със съотборниците си. Дано продължава така за в бъдеще Лошото е, че получи лека травма сега, но доколкото знам вече тренира и много скоро ще се завърне в игра.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Имате 18 мача за националния отбор, какво мислите за последните изяви на селекцията на Ясен Петров?

- В последните срещи се видя, че треньорът си изгради представата за титулярен състав и вече моделира тима според своите виждания. Но тепърва му трябва време, за да промени нещата, които откъм резултати изобщо не изглеждат добре, и да се докаже.

Ахмед Ахмедов бил пред трансфер в Казахстан?

Ахмед Ахмедов бил пред трансфер в Казахстан?

Контузията му провалила сделката