Бившият треньор на ЦСКА - Георги Василев-Гочето сподели мнението си около случващото се при "червените". Той анализира представянето на част от основните фигури в отбора.

"ЦСКА уцели с привличането на Юрген Матей. Определено той притежава лидерски качества и е нужен на отбора. Такава е ситуацията и с Густаво Бусато, и с Жорди Кайседо. Все хора със стойност и характер. Бусато пази стабилно и извади много мачове. Кайседо има амбиция и желание, и има още какво да покаже. Сигурен съм, че не е достигнал тавана на възможностите си. Греъм Кери го поставяха под съмнение понякога, но той през тази есен показа добра форма и е факт, че има място в редиците на "червените". В ЦСКА имат нужда от играчи като тях.

Иван Турицов:  За ЦСКА съм готов терена да изора

Иван Турицов: За ЦСКА съм готов терена да изора

Бранителят заяви, че не мрази Левски

Българският пазар е доказан! Турицов и Антов са пример за това. Има много момчета, които не са се доказали у нас все още. Когато се взима чужденец, трябва да е по-класен от нашите футболисти. Родните играчи трябва да имат самочувствие.

"Преди всичко е важна стратегията на Стойчо Младенов. Сигурен съм, че той знае какво иска и как да го постигне. Не бих се бъркал в работата на треньора. ЦСКА има стабилно ядро. Добра защита, полузащита и дълбочина в състава. Разбира се, всичко опира до нападението, стабилни са. В Европейските турнири допускат грешки, но това е нормално.

ЦСКА изостава в битката за титлата, но първенството не е решено още и не бива да вдигат бялото знаме. Ангажиментите в Европа скоро ще отпаднат и това ще помогне да работят допълнително тактически. Трябва да търсят победата във всяка среща. Няма да е лесно да се справят с Лудогорец за титлата.

След всяка пауза играчите излизат от ритъм. Хубаво е това, че програмата е по-наситена и интензивна, но се натрупва умора в част от състезателите. Трябва да се съчетаят работата със селекцията. Това е", завърши Гочето пред "Мач Телеграф".

Повериха ЦСКА - Арда на опитния Никола Попов

Повериха ЦСКА - Арда на опитния Никола Попов

Димо Димов ще ръководи Левски - Ботев (Враца)