Поливалентният играч на ЦСКА Тибо Вион публикува снимка в социалните мрежи с тенис ракета. Явно, освен универсален футболист, той е и универсален спортист, като умее да удря топката не само с крака, пише "Тема Спорт". Французинът прекарва зимната ваканция у дома със семейството си.

В последните дни футболистите на ЦСКА се показаха в няколко различни спорта. Колумбиецът Марселино Кареасо се снима с каска и колоездачен екип, докато Амос Юга публикува видео от ски писта. От него обаче не стана ясно дали централноафриканецът се е спускал по нея, или е бил само в ролята на придружител.

Жеферсон и Жираир Шагоян пък не изневериха на футбола. Бразилецът за поредна година организира благотворителен турнир в родината си. Той се проведе в рибарското селище Итапуа в щата Баия и бе под наслов "Всички сме еднакви, другото са просто детайли". Арменецът поддържа форма с тренировъчни мачове с приятели и бивши съотборници в Ереван.

Офанзивният халф Станислав Шопов все още се е отдал на почивка, като заведе приятелката си на романтична ваканция в Париж. По-рано през месеца в града на любовта бе и Кареасо със своята половинка.

ЦСКА пуска двама таланти да се обиграват

ЦСКА пуска двама таланти да се обиграват

Става въпрос за Йоан Бауренски и Митко Митков