Спортно-техническото ръководство на ЦСКА е взело решение да се раздели с един от най-перспективните продукти на школата си, пише "Мач Телеграф". Става въпрос за халфа Йоан Бауренски, който през есента записа участие само в три мача за клуба.

Той бе върнат в тима след силен период под наем в Ботев (Враца), но Саша Илич е изразил мнение, че за него ще е по-добре отново да отиде в друг клуб и да трупа повече игрови минути, защото в момента не може да се пребори с конкуренцията в състава.

Спортният директор Филип Филипов вече е разговарял със свои близки в няколко родни клуба, за да им предложи младока. Сред тях са Берое, Локо (Пд), Хебър и Пирин. Идеята е все пак играчът да попадне в среда с по-висок професионализъм, за да може да разгърне потенциала си в по-голяма степен.

Освен на Бауренски от "Армията" търсят нов клуб, в който да пратят и нападателя Митко Митков. Роденият през 2000 година продукт на академията на Литекс бе преотстъпван последните сезони последователно в Литекс, Дунав и Берое, където бе и през есента. Треньорът на старозагорци Николай Киров обаче няма как да осигури много игрови минути на Митков. Очаква се освен Калоян Кръстев, който също е под наем от ЦСКА, под Аязмото скоро да пристигне и друг, минал през "червените" нападател - Тонислав Йорданов от Арда.

Мексиканска медия праща Жорди Кайседо отново в ЦСКА

Мексиканска медия праща Жорди Кайседо отново в ЦСКА

След като не бе картотекиран от Тигрес