Универсалният футболист на ЦСКА - Тибо Вион разговаря с медиите преди заминаването на "армейците" за Швейцария, където утре им предстои мач-реванш за попадане в груповата фаза в Лигата на конференциите срещу Базел. Французинът припомни, че съперникът е изключително сериозен и на "Сейнт-Якоб Парк" предстои истинска футболна битка.

"Ще бъде много по-труден мач, по-различен. Имахме предимство, че играхме пред нашата публика. Сега те ще играят пред тяхната и ще е много по-различен мач.

Трябва да играем със същото желание. Но с по-голяма агресия и по-интелигентно. Трябва да спазваме инструкциите на треньора и да дадем всичко от себе си. Не мисля да говоря за шансове. Бяха 50 на 50 сега си остават така, въпреки че победихме първия мач. Базел остава много силен отбор, мачът започва от 0:0.

На жребия, на документи Базел се е водил фаворит. След първия мач вече не е така. Не очаквам да са арогантни, а да дадат всичко от себе. Очаквам труден мач, но не с непозволени средства, ще има феърплей", каза още играчът на ЦСКА.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ, пратеник на ТОПСПОРТ в Базел, Швейцария