Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич опита да обясни огроната драма, при която съставът му пропусна дузпа и завърши 1:1 с ФК ЦСКА 1948.

"Тежък момент за нас. В случай, че бяхме победили, всичко щеше да зависи от нас в последния кръг. Така в момента нещата не зависят от нас. Трябва да стискаме палци някой да играе за нас. Лудогорец има два мача, ние един. Започнахме мача с огромен страх. Предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение. 

ЦСКА - ФК ЦСКА 1948 1:1 в efbet Лига

Шок на "Армията" - пропусната дузпа в продължението на мача отдалечи ЦСКА от титлата!

Изключителна драма

"Освен страха, няма за какво друго да ги обвинявам. Играхме с желание. Имахме моменти на агресивност. На моменти играхме стихиен футбол, стигахме до възможности. Имахме шанс от дузпа, но Турицов не успя да вкара, има моята голяма подкрепа. Съществува един определен страх. ЦСКА не е бил толкова близо до титлата. Два кръга преди края държахме всичко в своите ръце. ЦСКА трябва да се бори за титлата до последния дъх. Продължава проблемът в коляното да измъчва Дюкенс Назон. За нас е важно всички да са здрави. Продължава да е с травма. Срещу Левски ще играят само тези, които са готови да играят. Надявам се, че ще има феърплей до края. Искам да поздравя ФК ЦСКА 1948, че играха феърплей, дано да има такъв и в Разград.

Изключително голям шок за нас, това ще окаже влияние на футболистите. Не успяхме да вкараме в последната секунда и да стигнем до победа. Предстои ни най-големия мач в българското първенство и няма какво да се оплакваме", завърши Саша Илич.