Главният мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов направи равносметка за лагера на "червените" в Испания. Ето какво каза той пред официалния сайт на клуба:

"Има много положителни неща, които видях по време на подготовката, но се видяха и някои слабости. Тук си говорим с треньорския щаб на какво трябва да наблегнем, за да се отстранят. В последния мач се видя умора в отбора, заради тежкия лагер тук в Испания.

С нашия стил ЦСКА не трябва да има проблеми в България. Имаме контрол над топката, владеем добре кълбото и това до голяма степен ще ни даде предимство срещу сгъстените защити.

ЦСКА и Тянжин Теда завършиха наравно 1:1

Уморен ЦСКА завърши лагера в Испания с трето поредно равенство (ВИДЕО)

"Червените" се прибират в София в събота

Има още какво да се желае от новите играчи. От някои сме доволни, но други по-бавно се адаптират. Селекцията при нас е отворен процес, така че до края на трансферния прозорец може да привлечем още един играч, който ще ни вдигне само класата.

Това не е на всяка цена, но ако се отвори възможност, може да се възползваме.

Стамен Белчев отдаде равенството с Тянжин Теда на натрупаната умора

Стамен Белчев отдаде равенството с Тянжин Теда на натрупаната умора

Днес "червените" завършиха лагера си в Испания

Ударите под кръста няма да престанат, но ние трябва да гледаме нашия отбор да расте. Ако играем добре, не мисля, че може да ни спрат. Битката със сигурност ще е много сериозна, но ние гледаме нашия отбор.

Трябва да вдигаме нивото и нещата ще дойдат на мястото си", заяви Стоилов.