Мениджърът на ЦСКА - Стойчо Стоилов, за пореден път използва медиите, в случая клубната платформа, за да атакува основния конкурент за титлата - Лудогорец.

Разбира се, той коментира и днешния мач на "Армията" срещу Етър, спечелен с 2:1 в последните минути.

"Преди 3 дни играхме в Русе на тежък терен, днес беше трудно. Не играхме това, което аз очаквах, но поне взехме мача честно и коректно за разлика от един друг отбор, на който външни фактори помогнаха да спечели в Стара Загора", заяви Стойчо Стоилов, визирайки разградчани.

"При гола на Етър Сърмов игра с ръка, но не смятам, че съдията действа умишлено в случая. Има много напрежение върху съдиите напоследък, но то не идва от нас. От друго място е. Днес играхме слабо, но си има причини, отдавам ги на физическата умора. След 3 дни ни чака друг тежък мач в Благоевград. С оглед на това съм доволен, че си взехме мача честно и заслужено. За разлика, пак повтарям, от един друг отбор, който последните си 2 мача ги печели с безпрецедентна помощ, както един техен ръководен фактор се изрази. Шефът на съдиите не е бил фактор, че да се промени нещо. Щом Боби Михайлов знае кой от президентите звъни на съдиите, да излезе и да каже", добави Стоилов.

ЦСКА победи Етър с 2:1

Резерва спаси слаб ЦСКА от резил на "Армията"! (ВИДЕО)

"Червените" взеха 3 точки след късен гол