Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде доста любопитна пресконференция. Специалистът се оплака от съдийски терор и директива срещу "червените".

Младенов дори пусна видео със спорни моменти от мачове, които според преценката му, отборът му е бил много ощетен. Специалистът добави, че не участва в селекцията на състава и разкри, че не си говори със собственика Гриша Ганчев. 

"Отговорността си я поемам, пред когото трябва. Имайте търпение. Нека си припомним как сме били ощетявани. Искам да видите тенденцията срещу нас. Да има някакъв феърплей във футбола. Пак ли трябва да говоря за директива? Искат да ни изкарат кьорави и, че не разбираме от футбол.

Имаме над 70 картона. Половината отбор е с натрупани картони. Терорът продължава срещу нас. Всеки мач ни отсъства някой. Кой е виновен? Обезверяват ни, да изпаднем в отчаяние и да кажем...

Младенов: Аз трябва да правя селекцията в ЦСКА

Младенов: Аз трябва да правя селекцията в ЦСКА

"За да поема отговорността на 100%"

Егати цирка... Дори и нашите преотстъпени футболисти малтретират. Не сме слепи, това че мълчахме досега, не значи, че не виждаме. Ако този терор продължава, ние сме готови нещо друго да направим.... Не знам кой им нарежда, но е факт. Нещата станаха опасни, когато се доближихме до Лудогорец. Забавихме се в някои неща, тук проблемите са си в нас. Като ни ударят един шамар по едната буза, няма да си даваме другата. Аз съм тук да защитавам моя клуб, нашия клуб, от година на година става по-зле.

Спомняте ли си кога ви говорих за директива. Поканиха шеф на съдиите от чужбина, но кой му плаща заплатата? Още от подготовката започнаха проблемите ни. При нас настъпи отчаяние, едно примиренческо настроение. Много фактори има за спада ни. Аз съм човек, който носи отговорност и умее да го прави. Българският футбол ще бъде в цветущо състояние, ако треньорите умеят да селектират отборите си и да ги менажирът", заяви Младенов.