Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че не участва в селекцията. Специалистът обяви, че "червените" се нуждаят изключително много от подсилване и "свежа кръв", но за разлика от конкурентите, той не е получил това, което е искал. 

"На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам. Направи се така, че да не мога да селектирам.

Двамата нови не знам кой ги е гледал, нито аз, нито екипът ми. Кой е ходил в Бразилия? Към тях трябва да проявим повече търпение. Това ръководство във времето си е доказал, че прави попадения в селекцията си, но това не е достатъчно. Най-активният човек в селекцията трябва да е треньорът, а при нас не е така... 

Никой не е казал, че тази година трябва да сме шампиони. Позабавихме се със селекцията, за съжаление, глупостите които са правили предишните ръководства, сега дават отражение.

Стойчо Младенов: Цирк! Има терор срещу ЦСКА, директива! Няма да мълчим!

Стойчо Младенов: Цирк! Има терор срещу ЦСКА, директива! Няма да мълчим!

Треньорът пусна видео със съдийски решения, които ощетили "червените"

И слепият вижда, че на нас ни трябва класа и свежа кръв. Всички подобриха качествата, Лудогорец похарчи 5 милиона като се доближихме до тях. Левски взеха нови.

Старши треньорът трябва да има правото да работи в тази насока. Нека му се предлагат играчи, но да казва последната си дума. Тогава ще съм готов да взема цялата си отговорност. До декември за мен беше удоволствие за мен да си говоря с него, но след това спряхме. Случи се нещо... Сега не си комуникираме изобщо. Само с Дани Ганчев си говорим. Обсъждахме всичко преди. Беше удоволствие за мен за говорим.

Нямам намерение да споделям защо се случва така.... Де факто, аз не мога да кажа сега. Имам селекция, която аз не съм я правил. Предлагах, но ми казаха, че не стават. Исках разговор, но такъв ми беше отказан. Аз ще изпълня ангажимента си към ЦСКА, с цената на всичко, ако трябва да се изпокарам с всички. Ножът е опрян го кокала. Мен второто място не ме устройва", заяви Младенов.