Стойчо Младенов сподели мнението си преди утрешния мач със Зоря (Луганск) в Запорожие. Двата тима се изправят в сблъсък от четвъртия кръг на груповата фаза в турнира Лига на конференциите.

Преди две седмици украинците спечелиха с 1:0 на Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво заяви Младенов на официалната пресконференция:

"Очакваме да се получи добър мач за зрителите и нека по-добрият победи. Ние във всеки мач правим ротации и този не прави изключение. Където преценим, че трябва повече свежест ще направим промените.

Виктор Скрипник: ЦСКА и Зоря ще играят за честта на страната си и своя европейски имидж

Виктор Скрипник: ЦСКА и Зоря ще играят за честта на страната си и своя европейски имидж

Ето какво заяви на пресконференцията

Ще се опитаме да подходим като първото полувреме в София, но все пак рационалният футбол е преди всичко. За да победиш, трябва да отбележиш. Затова ще направим всичко възможно да вкараме.

Нямаме притеснения за утрешната среща. Трябва да покажем всичко, за което сме се подготвили - това включва и битка.

Снимка 552285

Източник: ТОПСПОРТ

Не е в стила ми да коментирам съдийството. Не го направих и след предходния мач. Не е моя работа. Иска ми се да видим коректно съдийство и никой отбора да не бъде ощетен. Вижда се, че сега няма натиск върху отбора, но около ЦСКА винаги има напрежение.

Към този момент не се говори за победа на всяка цена, но тя е заложена в нашето ДНК и ние ще я търсим утре. Трябва да извлечем максимума като резултат. Независимо с каква схема на игра излизат, ние трябва да им се противопоставим и да отговорим на всяко предизвикателство и изненада.

Да, в определени моменти нямаш късмет, но друг път е бил на наша страна. Все пак всичко опира до класата, защото тя надделява. Тя определя крайния резултат. Дори при слаб мач, някои класни играчи могат да наклонят везните в твоя полза. Хамза Чатакович и Жуниор Нзила са здрави, тренират. Всичко е въпрос на моментно състояние и форма. Можем да разчитаме на тях, когато преценим", завърши Младенов.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ, пратеници на ТОПСПОРТ в Запорожие, Украйна.

Снимка 552283

Източник: ТОПСПОРТ