Треньор на Зоря (Луганск) - Виктор Скрипник, сподели очакванията си за утрешния двубой с ЦСКА. Двата тима излизат в сблъсък от четвъртия кръг на груповата фаза в турнира Лига на конференциите.

Преди две седмици украинците спечелиха с 1:0 на Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво заяви Скрипник на официалната пресконференция:

"Нашият отбор победи преди две седмици, но това не значи, че сега няма да имаме проблеми. Ще направим всичко възможно да спечелим и този мач, това обаче е напълно ново предизвикателство за нас.

Снимка 552273

Източник: ТОПСПОРТ

Подготвихме се добре. Всеки от нашите два отбора излиза, за да защити честта на своята страна и за имиджа си в Европа. Тимовете имат интерес само към успех утре. Уважаваме много всеки наш съперник.

Мачът е 90 минути, дори повече. Нормално е в отделни моменти да има смяна на ициативата. Головете олицетворяват добрите моменти на отборите, когато има такива, значи трудът ни е възнаграден. Щастливи сме, че отбелязахме в София и това ни стигна за победата.

Фокусирани сме в нашите силни страни, за да спечелим мача утре. Всичко зависи от отбора ни. Тези две срещи са много по-различни от сблъсъците преди две години, защото много играчи се смениха и в двата клуба. Понякога няма логика във футбола. Нещата се решават на терена", завърши Скрипник.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ, пратеници на ТОПСПОРТ в Запорожие, Украйна.

Снимка 552276

Източник: ТОПСПОРТ