Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов застана пред медиите след контролата на "червените" срещу Банско, която тимът му спечели с 4:1. Ето какво каза той:

ЦСКА - Банско 4:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

ЦСКА - Банско 4:1 (Развой на срещата по минути)

Следващият мач на "армейците" в efbet Лига е в събота (11 септември) срещу Славия

"Завършихме един цикъл с тази контрола. Най-важното е, че всички са здрави. Подобряваме се във всяко едно естество. Крайно недостатъчно е времето контузените да настигнат останалите. Всички се вложиха в този лагер. Това, което бяхме запланували, го изпълнихме. Времето е недостатъчно, за да постигнем това, което искаме на кондиционно ниво. За мен беше важно тези, които идват от контузии, да се изравнят с останалите. На Варела му е необходимо още време. При всяка възможност ще му се дава игрово време.

Работим по всички трансферни въпроси. Много е трудно в такъв момент да привлечеш даден състезател, защото всички добри играчи имат договори.

Вече разговаряхме с Ясен Петров. Георги Йомов и Иван Турицов вече са освободени от лагера на националния отбор, а Калоян Кръстев ще остане на разположение на Петров.

Впечатленията ми от Карло Мухар са отлични - може да ни даде различна вариативност в средата на терена", завърши Стойчо Младенов.

ЦСКА се развихри след почивката и надви Банско в контрола

ЦСКА се развихри след почивката и надви Банско в контрола

Варела се завърна с гол, силно включване и на Хамза Чатакович