Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира победата с 4:0 над Ботев (Враца). Специалистът обърна внимание на това, с колко камери се снимат мачовете на "червените" и поиска двойно повече. 

"Винаги има какво да подобряваме. "Браво" на всички момчета, победата си е победа. Радваме се и дай Боже да продължаваме все така. Противниците ни пречат. Има много положителни неща в нашия отбор. В последните две седмици се натрапва негативното. Искат да ни ухапят като куче. Вадят някакви статистики. 

Матей: Напрежение? Ние го искаме, преследваме го

Матей: Напрежение? Ние го искаме, преследваме го

"Изиграхме силен мач"

Нашите амбиции са едни и същи. Имаме сериозна конкуренция в отбора, искам и още да се засилва. Можеше много повече да се подобрим. Искаше ми се повече креативни играчи, особено в средата на терена. Заради ситуацията със задълженията, такова е положението. На лятото, ще го направим. Скоростта, която имахме, с привличането на Морено и Гарсес, засилваме нивото. За кой ли път казвам, това е, искам повече креативност.

Поради липса на такива хора, прибягвам до различни схеми. Излязохме от състоянието на напрежение. Мачът със Славия беше битка, бяхме ощетени. Днес колко камери снимахте мача? Защо 6 камери има, а не 12? ЦСКА няма нещо, което да не е важно. На всички нива, Купа, шампионат, УЕФА, раздаваме се. Трябва да имаме глад и непримиримост за победи".