Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов проведе разговор с медиите преди "армейците" да поемат за своя подготвителен лагер в Турция. Специалистът не пожела да коментира евентуален изходящ трансфер на Карол Метс, но увери, че няма вариант голмайсторът Жорди Кайседо да бъде продаден.

ЦСКА трябва да подсили три позиции по пътя към 32-ата

ЦСКА трябва да подсили три позиции по пътя към 32-ата

Тази зима трябва да се наблегне на качество, а не количество

Ето какво каза Младенов:

"Заминаваме с едната група сега, допълнително ще дойдат и другите. Футболистите са в добро настроение. Подхождаме професионално към всяка подготовка, тази не се различава от другите. Жуниор Нзила остава в София.

И втората група футболисти на ЦСКА премина медицински прегледи

И втората група футболисти на ЦСКА премина медицински прегледи

Tази вечер "армейците" потеглят за Турция

Очаквам футболисти да се присъединят към нас по време на лагера. Когато всичко завърши успешно ще ви уведомим. Говорим за чуждестранни попълнения. Нека да не коментираме трансфер на Карол Метс. Кайседо няма да бъде продаден. Не очаквам наш футболист да бъде продаден.

Снимка 559308

Източник: startphoto.bg

Мазику е много коректен, професионалист. Очаквам същото себераздаване, като през есента - дори и по-добро. Нямам никакво съмнение в него. Дали ще подпише или не е въпрос на разговори.

Това са контролите. Като се върнем имаме запланувана една проверка. Селекцията е отворен процес, стига да се появи нещо качествено и според джоба ни. Младите трябва да демонстрират постоянство и качество. Ще правим ротации, за да могат всички футболисти да са в еднакъв игрови ритъм.

Снимка 559309

Източник: startphoto.bg

Пожелавам си успешен шампионат и накрая да завършим на върха в класирането", каза Младенов.

Промяна в програмата за контроли на ЦСКА

Промяна в програмата за контроли на ЦСКА

На 31 януари се предвиждат два спаринга за деня