И втората група футболисти на ЦСКА премина медицински прегледи днес. В добро настроение и най-вече в оптимално здраве Жорди Кайседо, Георги Йомов и останалите играчи се подложиха на функционални изследвания на клубната база в Панчарево, пишат "червените" на официалния си сайт.

Снимка 559286

Източник: CSKA.bg

Националът Иван Турицов лично посрещна всеки един от тях и им пожела здраве и успехи през новата година. На линия за тренировъчния процес е вече бранителят Мено Кох, който през последните месеци се възстановяваше от операция.

Пропадна контрола на ЦСКА

Пропадна контрола на ЦСКА

За 28 януари

Днес ЦСКА потегля за Турция, където в продължение на общо 25 дни ще се проведе зимната подготовка на тима.

Основната група заминава за Анталия, като в Истанбул към тях ще се присъедини бразилецът Жеферсон Телес, който имаше проблем с отменен полет. Директно в южната ни съседка в петък ще акостира Греъм Кери, а след това Яник Вилдсхут, Амос Юга, Йоан Баи и Хамза Чатакович.

Снимка 559287

Източник: CSKA.bg

Първата част на подготовката, в която ще се наблегне на кондицията, ще протече в Алания и ще завърши с контрола на 21 януари срещу полския Стал (Миелец). Играчите ще получат два дни почивка, след което тимът ще се премести в Белек, където са насрочени още 4 проверки.

ЦСКА трябва да подсили три позиции по пътя към 32-ата

ЦСКА трябва да подсили три позиции по пътя към 32-ата

Тази зима трябва да се наблегне на качество, а не количество