Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не бе никак доволен след нулевото равенство в Стара Загора и заяви, че "футболистите му трябва да покажат повече постоянство.

Берое и ЦСКА не се победиха в мач от efbet Лига

Берое спря победния ход на ЦСКА в efbet Лига

Густаво Бусато се превърна в герой за "червените"

"Играта, която показахме, не заслужава оценка. Неорганизирано първо полувреме. Дадохме много възможности на противника, много свободни пространства, липсваше агресията и скоростта. Това се получава винаги след мачове. Не знам на какво се дължи. Второто полувреме подобрихме играта. Много брак и за пръв път, откакто поех отбора, се случва да нямаме голово положение. Днес бяхме беззъби в офанзивен план", коментира Младенов.

"Днес освежихме с пет състезатели, които по-малко участваха в мача в Европа. Трябваше да се представим много по-добре. Свежите хора трябваше да допринесат, но не се получи. Отдавам го на психика. Все още не сме отбор, който да мачка. От такова поведение много бързо трябва да се отърсим и да правим това, което правихме до този мач. Мачът в четвъртък - отлични 45 минути след това променливо поведение. Това непостоянство се отразява зле. Днес очевадно се видя поведението и безпомощността в атака", продължи той.  

"В ДНК-ато на ЦСКА след загуба на точка е отборът да се мобилизира и дава нужния отговор. Днес не се получи. Говорихме на тази тема. Това е ЦСКА. След несполучлив мач веднага трябва да се върнем в нужното русло. Затова говорим, че ни е необходимо време и трябва да работим върху много компоненти".

"Класата на Кери разчупва шаблона, но не може ЦСКА да е зависим от един играч. Това е недопустимо. Нашата креативност в офанзивен план трябва да е на много по-силно ниво".

"След като видяхме състава на Берое, разбрахме за какво става въпрос. Отлично се противопоставиха. Можеше да вкарат, но Бусато и защитата се справи добре в няколко ситуации. Поздравявам колегата. Затвори нашите силни страни".

"Обезателно трябва да изглеждаме така както искам в мача за Купата. ЦСКА трябва да побеждава. Все още ни липсва характера на победителя. Отборът ако иска да стане шампион, трябва да е постоянен и да държи летвата високо", каза още наставникът на "червените".