Две фигури, тясно свързани с ЦСКА през годините, гравитират около клуба в последните седмици, пише "Тема спорт". Става въпрос за Стойчо Младенов, както и бившият шеф на "Армията" Стойне Манолов. Бизнесменът дори бе свързван с място в нов Управителен съвет на "армейците" в последните седмици. Той обаче отрече тези информации в последните дни. В момента Манолов опитва да помага със съвети, като има контакт с ръководни фактори в Борисовата градина и взима отношение по треньорския въпрос. Същото се отнася и за Стойчо Младенов.

Младенов продължава да стои близо до футбола, макар че е без работа от началото на годината, когато напусна поста оперативен директор във ФК ЦСКА 1948. Той има 5 престоя начело на ЦСКА, последният от които беше в периода юли 2021 - април 2022 г., когато класира тима за груповата фаза на Лигата на конференциите. През август 2022-ра Стойчо започна работа като директор във ФК ЦСКА 1948 и обяви край на треньорската си кариера. Действието му беше прието за предателство от много червени фенове, като дори звездата му на алеята на славата пред "Армията" беше засипана с жълти стотинки.

След смяната на собствеността в края на миналия месец той също има някакво влияне върху процесите в клуба. Не е изключено Стойне Манолов и Стойчо Младенов да получат постове в ЦСКА на следващ етап.

Двама нови шефове вече са сключили договори с ЦСКА

Двама нови шефове вече са сключили договори с ЦСКА

Ето кои са те