Михаил Александров и Иван Славов вече са подписали договори с ЦСКА и ще са част от структурните промени в клуба след края на сезона, пише "Тема pпорт" в днешния си брой. За това свидетелства и присъствието на бившия национал на последните два мача на "армейците", които изгледа в компанията на изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев. При загубата с 0:1 от Локо (Пловдив) на "Лаута" заедно с тях беше и Славов.

Очаква се той да изпълнява ролята на главен скаут в ЦСКА. Той работеше на този пост в последните два сезона първо в кипърския гранд АПОЕЛ (Никозия), а след това и в елитния гръцки ОФИ (Крит). Преди това е работил като анализатор в националния отбор, ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив).

Александров пък ще заема директорска позиция в Борисовата градина. Както вече писахме, той ще се занимава не само със спортните процеси, но и с инфраструктурните проекти на клуба. По този начин юношата на червените ще получи възможност да приложи на практика знанията, които получи по време на завършената от него през миналата година престижна програма за мениджмънт MIP на УЕФА.

Христиан Христов разузнава ФК ЦСКА 1948

Христиан Христов разузнава ФК ЦСКА 1948

Анализаторът на ЦСКА със специална мисия на "Александър Шаламанов"