Полетът на ЦСКА от Бодьо за София беше забавен с около час от снежна буря, разразила се в норвежкото градче, пише "Тема Спорт". В крайна сметка, след две отлагания, чартърът на "армейците" все пак отлетя от Скандинавския полуостров, за да кацне на столичното летище 4 часа по-късно.

От аеропорта "червените" пристигнаха директно на тренировъчната база в Панчарево, където проведоха възстановително занимание. Утре в 16:00 часа те започват подготовката си за предстоящото в понеделник дерби на върха в българския футбол срещу Лудогорец в Разград.

Благополучно у нас се прибраха и привържениците, които предприеха 3800-километровото пътешествие отвъд Северния полярен кръг. На трибуните на стадион "Аспмира" в Бодьо присъстваха привърженици на ЦСКА от различни краища на България, Мюнхен, както и наши сънародници, живеещи в Норвегия.

Въпреки че температурата по време на срещата от Лигата на конференциите бе минус 7 градуса, с усещане за минус 16, феновете не спряха да подкрепят тима на Стойчо Младенов. Той от своя страна им се отблагодари след последния съдийски сигнал.

"Поклон пред всички тези момчета, които пропътуваха този толкова дълъг път, за да ни подкрепят. Искрено им благодаря", възкликна Младенов.

Стойчо Младенов: Метеорологичните условия и теренът оказаха влияние

Стойчо Младенов: Метеорологичните условия и теренът оказаха влияние

Загубихме доста време, докато се адаптираме към терена, коментира специалистът