Утре Стойчо Младенов ще направи официално пети дебют като треньор на любимия му ЦСКА. Задачата е трудна - гостуване на Лиепая след 0:0 в първия мач, игран на стадион "Българска армия". Надеждите на всички са да се повтори първият мач на специалиста като наставник на "армейците". За Младенов той е именно в Европа, точно при гостуване. И завършва отлично.

На 15 август 2002-а година Стойчо е на скамейката за двубоя с Динамо в Минск. Той е от турнира за Купата на УЕФА. Екзекутора на Ливърпул залага на следния титуляр състав: Стоян Колев, Георги Антонов, Ибрахима Гай, Жоао Карлос, Галин Иванов, Светослав Петров, Тодор Янчев, Артим Шакири, Жоао Пауло Брито, Велизар Димитров и Макдоналд Мукаси.

Снимка 526753

Източник: cska.bg

ЦСКА играе супер футбол и води с 4:0 на чужд терен до 47-ата минута. Два гола бележи Велизар Димитров, а по веднъж се разписват другите две звезди в нападение - Мукаси и Брито. Динамо вкарва почетен гол в 66-ата минута, дело на Максим Цигалко. ЦСКА побеждава с 1:0 и на реванша, отстранява по безапелационен начин този съперник.

Сега отново идва гостуване в Европа, а Стойчо Младенов дебютира за пети път начело на ЦСКА. Пожелаваме му историята да се повтори, за да може българският гранд да продължи напред в Лигата на конференциите.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ И КРАСИАН МИТЕВ, ПРАТЕНИЦИ НА ТОПСПОРТ В ЛИЕПАЯ, ЛАТВИЯ.