Феновете на ЦСКА от Сектор "Г" се обърнаха към "червена" България след избора на Борислав Михайлов за президент на БФС.

Червените привърженици са изключително недоволни от случилото се днес, но заявяват, че ще посрещнат предстоящите схеми, тесли и брадви в ущърб на ЦСКА с високо вдигната глава.

Борислав Михайлов с пореден мандат начело на БФС!
на живо

Борислав Михайлов с пореден мандат начело на БФС!

11 гласа разлика с Димитър Бербатов

Ето написаното от "Трибуна Сектор Г" в страницата им във "Фейсбук".

"Армейци, днес дъното бе изкопано и преровено до абсолютната стойност на собствената си дълбина. Очевидно футбол в България няма да има и в това ще се убедите лично и много скоро.

Ние опитахме. Показахме, че сме на страната на промяната. За жалост както всичко останало негативно у нас, обезверението ще продължи да властва и занапред на територията на очевидно перфектно уредената ни държавица. Сполай ви, андрешковци!

Ще посрещнем и предстоящите схеми, тесли и брадви в ущърб на ЦСКА с високо вдигната глава. Защото няма какво да се лъжем - в селската вселена на чалгата, алкохола и тежките софри реваншизмът е неделима част от цялата тази гнусна гротеска и не очакваме да бъдем милвани с перце.

Срамът от този позорен ден остава за всички индивиди с много претенции и никакво покритите. За тези, които си продадоха гласа за шише ракия. За тези, които предпочетоха да си останат у дома или да се скатаят. И особено много за една отвратителна прослойка от претендиращи позьори, притежаващи нулево покритие, която днес открито подкрепи алкохолиците по всеки един възможен начин. Сами срещу всички? Аха, да. И един мармот завива шоколада в Преслава...

Така че, приятели, помнете срама на този ден и благодарение на ЧИЙ глас довечера подчовеците ще празнуват своята "победа". Помнете кой от коя страна на барикадата беше, когато цялата тази слуз се разстла отново около нас. Ние няма да забравим, със сигурност, и винаги ще ИМ напомняме колко ниско точно са..."