Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след поредната победа като гост на неговия отбор. Този път "армейците" победиха Локомотив във Пловдив с 1:0. Сръбският специалист отбеляза, че играта на "армейците" не е била на нивото, което е очаквал. Той подчерта, че мачът е спечелен най-вече с характер.

"Беше изключително тежък мач и много важна победа за ЦСКА. Със сигурност играта не беше на нивото, което очаквах. Трябва да похваля своите играчи, че спечелиха мача с характер. Това е най-важното, когато отборът не играе добре да успяваме да печелим мачовете с характер", каза Илич.

Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:1 в efbet Лига

ЦСКА превзе и Пловдив! "Армейците" продължават победоносния си ход

Лазар Туфегджич се превърна в герой за "армейците"

"Във футбола късметът е много важен фактор. Последните две седмици имахме четири гостувания и всеки мач беше през 3-4 дни. Отборът е изключително изморен. Надявам се, че няма нищо страшно нито с Туфегджич, нито с Мено Кох. Не знам какво е тяхното състояние. Утре ще правим снимки. Туфегджич има проблем със задното бедро. Мено Кох вероятно има сътресение на мозъка. Ще направим снимки и ще видим какво и как ще бъде", добави той.

"Всеки мач на чужд терен е изключително тежък. Домакините имат подкрепа на публиката и играят много по-добре от това, което играят като гост. Има още два мача до края на първенството. Ако искаме да бъдем конкурентни, трябва да се постараем да спечелим и тези два мача. Няма да ни бъде никак лесно".

Амос Юга: Да спечелиш четири поредни гостувания е невероятно!

Амос Юга: Да спечелиш четири поредни гостувания е невероятно!

"Важна победа срещу солиден опонент'

"Много е рано да говорим за титлата, има още много мачове до края. След пет дни имаме много тежък мач с Локомотив София. Загубихме вече две точки. В 95-ата минута всъщност спечелихме една точка тогава. Трябва да възстановим отбора, да видим кой е здрав и да излезем по най-добрия начин, за да спечелим. В момента мислим за това", каза още сръбският специалист.