Саша Илич няма да изневери на стила си и ще изисква активна преса от възпитаниците си тази вечер, пише "Тема Спорт". Въпреки аванса от едно попадение от първата среща, ЦСКА няма да излезе, за да се защитава на "Санкт Якоб".

Рискът, разбира се, ще е премерен, като в редки епизоди от срещата тимът ще се изнася високо по терена, когато топката е в противника. Всяко подаване назад на швейцарците обаче ще е равнозначно на команда "преса" и армейците ще затварят съперника си в опит да отнемат притежанието. Тази тактика сработи много сполучливо в София и ще бъде повторена тази вечер.

Припомняме, че за първи път, откакто е начело на тима, Саша Илич ще заложи на една и съща стартова единайсеторка в две поредни срещи. След почивката пък със сигурност в игра ще се появят Дауда Бамба и Жеферсон.

Както е известно, вторият и последен мач от своето наказание ще изтърпи Брадли де Нойер. Той получи червен картон след края на реванша срещу Сейнт Патрикс и в първата среща с Базел бе отлично заменен от Християн Петров.

Базел - ЦСКА, (Развой на срещата по минути)
на живо

Базел - ЦСКА, (Развой на срещата по минути)

Драма в Швейцария