Вчера имаше среща между бизнесмена Цветомир Найденов и фенове на ЦСКА. Тя е била организирана от лидера на Сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца. Идеята е да няма два отбора с името ЦСКА в Първа лига. Братът на Цветомир - Боян, също е бил там.

ТОПСПОРТ разполага с аудиозапис от срещата. Той е с продължителност над 100 минути. Сега публикуваме четвъртите 20 от тях (със съкращения).

Росен Петров: В Литекс може да си правиш селските номера, в ЦСКА няма как да стане. В ЦСКА няма как да управляваш така, както Литекс. Аз съм го казвал много пъти на Гришата и заради това бяхме в спорове и разправии. Може би повече от година не си говорихме. Това селско управление... Трябва да ти уври главата, че ти си на пъпа на София и управляваш най-големия клуб в България. Иначе няма как да ти се получат нещата. Милиарди да даваш, ако по този начин управляваш... Питах го да ми каже с ръка на сърцето дали му харесва да гледа това нещо, при положение, че дава по 12-15 милиона на година. Питах го защо тогава ми се сърди, че казвам истината. Отговори ми, че нямам право да го говоря това. Защо съм настройвал хората. Аз не настройвам никого, казвам си моето мнение като фен. Нямам нищо против него. За мен е най-важното да прави всичко възможно за добруването на ЦСКА. Като не се получават нещата, според нас, нормално е да го казваме. Аз му казах на Гришата в прав текст: Ако аз имах финансовия ресурс, вие нямаше да стъпите в София, не на "Армията". Обаче го нямам. Нашият ресурс е друг. Трябва човек с мангизи, за да се тръгне по този път. В момента има 10-15 човека, богати, които са от ЦСКА. Но няма да си дадат парите на Гриша Ганчев, поради една или друга причина.

Кюстендилеца: За нас ЦСКА е начин на живот.

Фен: Ти трябва да дойдеш като акционер, не като рекламодател.

Росен Петров: А след това да направите ЦСКА публично дружество.

Кюстендилеца: С две думи - ЦСКА на феновете!

Росен Петров: Ако само стоиш отстрани, няма как да се реализира.

Никола Дърпатов: И ние сме от първите хора, които ще го подкрепят с две ръце.

Цветомир Найденов: И ние го подкрепяме това - ЦСКА да бъде на феновете.

Никола Дърпатов: В края на юли започва новият сезон. Може още в първия кръг да се нагледаме на този фарс. Ще ни се смее цяла Европа. Ще сме в новините с уникална дивотия.

Росен Петров: Тази ла*нарщина ще е по-голяма и от прекръстването на Литекс (Ловеч) на ЦСКА. Това е престъпление спрямо "армейската" общност.

Цветомир Найденов: Нямам никакви намерения да ставам акционер никъде!

Боян Найденов: Моделът на Гришата в последните 4 години не работи, не става.

Росен Петров: Ако аз имам 10 милиона на година, Гриша Ганчев въобще няма са ми се сърди. Той ми казва: "Ти си много хитър, ти си треньор, ти си управленец. Аз ставам и си заминавам, ето ти акциите!". Ако имам 10 милиона на година, ще ги взема тези акции.

Цветомир Найденов: Той няма да ти казва така, ако знае, че ги имаш.

Кюстендилеца: Ние какво да ги правим тези акции? И на него му омръзва. Той дава пари...

Цветомир Найденов: Ние се развиваме. На Гришата моделът не се развива.

Кюстендилеца: Развиваш се, защото идваш отдолу.

Цветомир Найденов: Предполагам как ще стана по-добър. И ние имаме таван. Всеки има таван.

Феновете на ЦСКА при Найденов (част III): Васил Божков не е искал да оздравява "армейския" клуб!

Феновете на ЦСКА при Найденов (част III): Васил Божков не е искал да оздравява "армейския" клуб!

За Требич и Борисовата градина