Сагата с активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД би трябвало да приключи в понеделник. От 4 ноември нататък синдикът Дора Милева ще може да започне разпределянето на 8-те милиона лева към кредиторите. Срещу решението на съда до крайния срок на 29 октомври не е постъпила нито една жалба. СГС обаче ще нареди парите да тръгнат към кредиторите официално в понеделник.

Официално: ФК Далас връща Едвин Джеси на ЦСКА

Официално: ФК Далас връща Едвин Джеси на ЦСКА

Американците няма да се възползват от клаузата за неговото откупуване

Ето какво сподели по този въпрос адвокатът на ЦСКА - Станислав Трендафилов:

"Сметката за разпределението ще влезе в сила на 4 ноември и синдикът веднага ще може да започне на изплаща средствата към кредиторите. Искам изрично да подчертая, че клубът няма нищо общо с този процес. Нямаме никакво влияние и не зависи от нас. Ще започнат въпроси по тази тема, но нека не се спекулира. Ние сме платили парите, а разпределението им не зависи от нас", каза Трендафилов.

Милош Крушчич: ЦСКА върви напред, не сме се отказали от титлата

Милош Крушчич: ЦСКА върви напред, не сме се отказали от титлата

"Имаше голямо напрежение преди мача за нас"

"За жалост се узаконява една грандиозна манипулация. Както многократно изтъкнахме, ЦСКА плаща за имотите край морето, които няма да станат собственост на клуба".

"В името на ЦСКА обаче ръководството реши да преглътне това. Става въпрос за безпрецедентен случай, но...Имахме възможност да обжалваме, но се отказахме. Въпреки този сериозен дефект в цялата процедура ще оставим нещата да бъдат завършени. Но смятам, че действията на съдията и синдика по делото трябва да се разгледат внимателно и органите да се самозезират, защото няма друг такъв случай в историята - да платиш за нещо, което няма да стане твое", подчертава пред изданието Трендафилов.

Ако ЦСКА не внесе 22 млн. лева капитал, държавата ще заличи дружеството за "Армията"

Ако ЦСКА не внесе 22 млн. лева капитал, държавата ще заличи дружеството за "Армията"

Това е вписано в решение №630 на Министерския съвет от 28 октомври