Спортният-директор на ЦСКА - Пламен Марков обяви, че предстоящият двубой с Лудогорец не е маловажен и "червените" ще излязат за задължителна победа. Ръководителят отново призова феновете да се включат в утрешните чествания по случай 70-годишния юбилея на клуба.

Марков увери, че доскорошният наставник - Стамен Белчев сам е подал своята оставка, а временният вариант Христо Янев, управленецът обяви като "най-подходящ".

Директорът също така информира, че Фернандо Каранга ще бъде готов за тренировки до месец и половина.

Христо Стоичков: ЦСКА не изпълни целите си, стига престрелки с Лудогорец

Христо Стоичков: ЦСКА не изпълни целите си, стига престрелки с Лудогорец

"Обичта е на стадиона, хората знаят кой е клубът"

"Двубоят с Лудогорец не е маловажна част от юбилея, но той ще бъде в края на програмата. Безспорно, че за ЦСКА няма маловажни мачове. Този мач е за престиж и ще направим всичко възможно, за да спечелим. За нас е много важно да има повече наши привърженици утре, които да ни подкрепят. Футболът е най-популярен, но има и още много други спортове, които са донесели редица световни и олимпийски титли.

"Ръководството избра Христо Янев за треньор и това значи, че той е най-подходящ. Предлагам да не коментираме повече неговото бъдеще. Раздялата със Стамен Белчев бе уважена. Той подаде оставка и ние уважихме неговото желание."

Снимка 354524

Източник: LAP.bg

"Офертите за Каранга ще ги коментираме, когато те станат факт. Сега всичко е въпрос само на догадки и спекулации. Запитвания има и за други играчи. Каранга ще бъде в състояние за тренировки до месец и половина", каза още Марков при откриването на изложбата "Червения път".

Велизар Димитров разкри причините за проваления сезон на ЦСКА

Велизар Димитров разкри причините за проваления сезон на ЦСКА

"Резултатите се объркаха след отпадането от Левски"