От много години се води кампания срещу ЦСКА. Това заяви спортният директор и легенда на клуба - Пламен Марков. Той сподели, че е оптимист за представянето на отбора в шампионата с оглед показаното в последната контрола срещу Шкендия (Тетово) и привлечените нови попълнения.

Марков смята, че първите мачове са от изключително значение, за да може настроението и самочувствието да са на ниво преди Вечното дерби на 4 март.

Стамен Белчев: Срещу Черно море очаквам само и единствено победа!

Стамен Белчев: Срещу Черно море очаквам само и единствено победа!

"Има какво да се желае от новите"

"С оглед на факта, че ЦСКА е най-добре прадставилият се клуб в Европа, сме трън в очите на нашите съперници. Преминахме през трудни години, но доказахме, че сме достатъчно силни и просъществувахме.

Клубът е в процес на изграждане. Разбирам желанието на нашите привърженици за бързи резултати, но ние се развиваме, не е лесно за кратко време да изградим отбор, който да бъде хегемон в първенството.

С атаките конкурентите целят да създават разкол, но хубавото е, че ЦСКА успя да се запази от всичко това и в момента доказва, че е жив и ще продължава нагоре", заяви Пламен Марков за CSKA.BG.