Героят за ЦСКА от мача с Лудогорец - Рубен Пинто даде специално интервю за колегите от "Диема", в което говори за вече изминалия двубой между двата тима за Купата на България. Португалецът дискутира и задаващото се ново дерби, противопоставящо "зелени" и "червени", но за първенство.

"Мачовете с Лудогорец винаги са хубави, защото играят двата най-добри отбора в България. Имаше много положения. Смятам, че отборът, който бе по-добър, бяхме ние и затова спечелихме".

ЦСКА направи прелом! Стамен Белчев го започна, Любо Пенев го завърши!

ЦСКА направи прелом! Стамен Белчев го започна, Любо Пенев го завърши!

"Червените" вече са отбор, а не ентусиасти за неделно мачле в 119-то

"Голът бе много емоционален момент за мен. Прекрасно попадение, което може само да ме кара да се радвам. Важно е, че спечелихме, защото Купата на България е една от целите пред нашия тим, но все още сме далеч от крайната цел", сподели португалецът.

"Пресата по целия терен и затварянето на пространства за съперника бе една от нашите цели. Единственото, което ни каза треньорът бе, че иска да бъдем гладиатори на терена. Бяхме 18 гладиатори, плюс целия щаб. Всички бяхме като едно. Трябва да благодарим на всеки един, защото всеки даде всичко от себе си за този успех, благодарни сме и на феновете за подкрепата, победата е за тях".

Целта е титлата, ЦСКА стреля към нея с Куршума Енрике

Целта е титлата, ЦСКА стреля към нея с Куршума Енрике

Рафаел е много важен за "червените"

"Мисля, че двубоят ще бъде по-различен. Никой мач не е същият. Трябва да дойдем отново тук и да бъдем характери на терена, независимо дали ще сме същите единадесет или ще са други. Всички е необходимо да покажем същото лице. Не трябва да мислим за тази победа, а за това като нов мач, в който ще трябва отново да се докажем".

"ЦСКА е един от основните кандидати да спечели титлата през този сезон. Това е заложено в традицията на клуба, ЦСКА винаги е фаворит за трофея и влиза с нагласата да го спечели. Трябва да мислим мач за мач, защото всеки мач ще е като финал".

Пламен Марков: Ще се постараем да се класираме на финала

Пламен Марков: Ще се постараем да се класираме на финала

"Ще подходим отговорно и сериозно, за да може да се представим по възможно най-добрия начин"