Крайно оптимистично изказване пред "Мач Телеграф" направи бившият вратар на ЦСКА и треньор на ЦСКА- Ивайло Петров-Пифа. Той коментира предстоящото гостуване на "армейците" на Македония ГП.

"Очаквам ЦСКА да победи, и то с категоричен резултат. Не бива да се притесняваме от Македония ГП, с цялото ми уважение към тях, но не мисля че са на нивото ни.

Според мен трябва да се внимава повече в защита. Въпреки че отборът не успя да победи Локо Сф, мисля че момчетата играха добре. ЦСКА няма да подцени в никакъв случай противника си. "Армейците" няма как да подценят който и да било, особено щом става въпрос за мачовете в Европа. При положение, че две поредни години клубът влиза в групите на евротурнирите не мисля, че изобщо може да става дума за подценяване. Все пак това е ЦСКА и всички, които играят срещу "червените", знаят, че това е марка не само в България, но и в Европа. И всеки един се хвърля срещу този отбор да се доказва.

За мен е реалност, че тимът ще пробие и тази година в групите на Лигата на конференциите. Това не е мечта, а реалност за мен. Предвид и жребия след двубоите с Македония ГП, си мисля, че ще е съвсем нормално ЦСКА да влезе отново в групите. Всичко може да се реши още в първия мач в полза на българския отбор и след това втората среща да се превърне в протоколна. От друга страна, ако вторият сблъсък се превърне в протоколен, там може да се случи гаф, както се трепереше със Славия в полуфинала за Купата на страната. Трябва да се пазим от такива неща. В подготовката не бяха добри резултатите, но това нищо не значи.

Има много големи отбори, които получават по два или три гола в проверките, но спрямо мачовете от първенството е коренно различно всичко. Тепърва ЦСКА ще показва на какво е способен. Вече се окомплектова отборът, гледам че се очакват още няколко футболисти и тогава вече отборът ще е изграден окончателно. Саша Илич мисля също, че е точният човек за ЦСКА. Той е млад и нахъсан. На новите попълнения им трябва някакво време за адаптация. От това, което виждам, мога да кажа, че са добри момчета, но е нужно време, за да свикнат", завърши Пифа.

ЦСКА във формация 4-1-4-1, Назон повежда атаката?

ЦСКА във формация 4-1-4-1, Назон повежда атаката?

Илич с няколко промени в своя състав за днешния мач