Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира пред "Мач Телеграф" предстоящата битка на "червените" с БАТЕ (Борисов).

Ето какво каза бившият нападател преди срещата от Лига Европа:

"Може би в ЦСКА трябва да променим тактиката. Отборът трябва да играе по-атакуващо, с двама или трима нападатели. За мен, ако вземем в предвид какви са настоящите футболисти, схемата трябва да бъде или 3-4-3, или 3-5-2.

ЦСКА - БАТЕ (Борисов), на живо
на живо

ЦСКА - БАТЕ (Борисов) 2:0, попадение на Греъм Кери

Развой на срещата по минути

Али Coy не може да е сам. Той мине един, мине втори, и след това му вземат топката. За мен е добър вариант отпред да играе Енрике Рафаел. Той е бърз, показва добра форма, ще помогне много на Coy.

И мача с БАТЕ, и този с Лудогорец са много важни. Сега нека мислим само за европейския двубой. Той ни предстои. Иначе е ясно, че с Разград също ще е много тежко, добър отбор са те. Колкото до битката с беларусите, знам че те винаги бият българските тимове - Левски, след това Литекс. Дано този път нещата се променят.

Кишишев: Дойде моментът БАТЕ да загуби в България

Кишишев: Дойде моментът БАТЕ да загуби в България

"БАТЕ я кара на стари лаври и се надявам това да им изиграе лоша шега"

Аз вече бях на Панчарево, тъй като тези, които ще присъстват на мача, минавахме тестове. Заедно с мен бяха Якимов, Пената, Пламен Марков, Джони Велинов. Видях се с играчите, всички са добри футболисти. Трябва им време. Имат езикова бариера, казват само "Здравей" и "Добър ден". Едно време, когато отидох в ЦСКА, ги познавах повечето момчета от националния отбор. Дори като играч на Берое им вкарах на "Армията", а се водех лейтенант и получавах заплатата си именно от София. Но сега времената са други. Взимах 210 лева, а съотборниците ми казваха, че съм получавал голяма заплата...

Това, че двамата най-добри футболисти на БАТЕ са с коронавирус трябва да бъде използвано от Стамен Белчев. Той е добър треньор, знае как да намери слабите страни на съперниците", каза Жеков.

ЦСКА срещу съперник от Фарьорските острови, ако отстрани БАТЕ

ЦСКА срещу съперник от Фарьорските острови, ако отстрани БАТЕ

Евентуалният мач на ЦСКА срещу Б36 Торшавн ще е на 24 септември, в София