Бившият ас на ЦСКА - Петър Витанов-Патрик, заяви пред колегите от "Спортал", че е убеден, че до две години "червените" ще имат нов и модерен стадион.

"Напълно съм оптимист за новия стадион. Познавам Гриша Ганчев. Страхотно амбициозен човек, цесекар. Доказал е, че когато си постави една цел, я постига. Всички знаем през какви перипетии се мина с този стадион, какви пречки бяха създавани в годините.

Може би само на Локомотив (София) стадионът се строи повече време - там бяха нужни 30-40 години. ЦСКА дълги години не можеше да вземе разрешение дори. Смятам, че ЦСКА ще има едно страхотно съоръжение.

Мястото на ЦСКА е там - на "Армията", а не някъде другаде. Доколкото разбрах, имало е предложение да се преместим на друго място, с друг капацитет, не - мястото е там. На "Армията" са постигнати най-големите успехи на ЦСКА. Смятам, че до две години ще имаме страхотно съоръжение. Убеден съм. Ако не се появят някакви други пречки - някой защитник на околната среда, зелената жаба или нещо друго. В България всичко е възможно", каза Петър Витанов.

И нека "червената" приказка продължи...

И нека "червената" приказка продължи...

ЦСКА не спира да израства във всяко отношение