Легендарният треньор и футболист на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира пред "Тема Спорт" победата на ЦСКА срещу Локомотив (Пд) и все по-реалните шансове на "червените" за триумф с шампионската титла.

Пламен Гълъбов: Липсва ми съблекалнята на ЦСКА

Пламен Гълъбов: Липсва ми съблекалнята на ЦСКА

"Приятно изненадан съм от футбола в Израел"

"Футболистите се бореха през целия мач, но и късметът ги покри в много моменти, което в крайна сметка го има във футбола. Като игра ЦСКА не впечатли с нещо, но си личеше голямото желание. Щом това е налице, полека-лека нещата започват да се подобряват. В този дух трябва да се продължи. Няма да е лесно ЦСКА да стане шампион, защото знаем срещу какъв противник се бори - с добър отбор и организация на всички фронтове. Битката с Лудогорец я знаем много добре през последните години.

Могат да се очакват още доста удари под кръста, но когато сам си направиш някоя беля, и ти си носиш вината. Ако си по-силен, ще се пребориш. Да, вярно, в някои мачове има фрапиращи случаи в полза на един отбор, но във всеки двубой трябва да доминираш и да търсиш победата, за да си свършиш работата".

ЦСКА върви по шампионски график

ЦСКА върви по шампионски график

Статистиката обнадеждава "армейците"

Легендата на "армейците" говори още за работата на Саша Илич и предстоящите мачове на тима в Първа лига срещу Локомотив София и Черно море.

"Не може да има умора в тима, който се чувства така, да си стои вкъщи. Саша Илич е най-близо до отбора и вижда кой играч в какво състояние е. Ротациите, които прави, са добри. За момента сполучливо ръководи състава. С това разполага и засега има успехи. Друго не искаме от него. Очаквам трудни двубои с Локомотив (София) и Черно море, които ще се хвърлят здраво. Трябва пълна мобилизация, за да се спечелят тези срещи. Ако това се случи, отборът ще зимува пред Лудогорец и през пролетта ще се води люта битка", коментира Аспарух Никодимов.

ЦСКА - шампионите и жадните за трофеи

ЦСКА - шампионите и жадните за трофеи

Саша Илич е №1