Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори за последните слаби мачове на отбора пред вестник "Тема Спорт". Ето какво каза той:

"Стойчо Младенов успя с точно две изречения да направи перфектен анализ на срещата с Берое. След мача той сподели: "Играта ни дори не заслужава оценка. Бяхме безпомощни в атака". Напълно съм съгласен с думите му и трудно бих могъл да добавя нещо. За първи път през този сезон ЦСКА не създаде нито едно чисто голово положение. Задоволи се с няколко халосни патрони, които по никакъв начин не затрудниха вратаря на Берое. От своя страна, старозагорци имаха добри ситуации и единствено силните изяви на Бусато предотвратиха загубата за ЦСКА. Бразилецът е и единственият играч на "армейците", който би могъл да бъде отличен за представянето си срещу "зелено-белите". В доста от предишните си срещи тимът също бе неубедителен, но срещу Берое най-ясно си пролича, че в състава липсва класа. Отдавана не бяхме гледали толкова беззъб ЦСКА.

Познавам отлично Стойчо Младенов и съм уверен в неговите качества. Много е трудно в движение да внедриш новости в представянето на един отбор. Трябва време на един треньор да се запознае с качествата на футболистите, за да не се стига до ситуации, в които той изисква непосилни за тях неща.

Когато си в ЦСКА се изисква постоянство. Виждаме как Ливърпул гостува на Манчестър Юнайтед и не оставя никакви съмнения в превъзходството си, смазва съперника. Нито веднъж през този сезон "армейците" не сториха това у нас. Освен това, когато не ти върви играта, трябва да опиташ по друг начин да стигаш до победите. Да компенсираш с борба, тичане и себераздаване. Гледайки представянето в Стара Загора, започват да изникват въпросите дали някои от футболистите нямат желание, или просто толкова си могат. Това не значи, че ЦСКА няма шанс за титлата, напротив. Въпросът е, че нивото на тима, а и на целия български футбол е много ниско и това лесно лъсва в Европа".

Лидери на Сектор "Г" бистрят бъдещето на Стойчо и признават липсата на сериозна подкрепа към ЦСКА

Лидери на Сектор "Г" бистрят бъдещето на Стойчо и признават липсата на сериозна подкрепа към ЦСКА

На трибуните...