Червена България ликува, емблемата на ЦСКА беше платена преди минути! Плащането бе извършено днес следобед, малко преди да изтече крайният срок, който бе до 15:00 часа.

Така желанието на привържениците е изпълнено. С плащането на активите на старото дружество, оттук нататък следва УЕФА да потвърди, че клубът на Гриша Ганчев е официален правоприемник на фалиралия ПФК ЦСКА АД.

Вижте в ТОПСПОРТ платежното от ЦСКА за емблемата (СНИМКА)

Вижте в ТОПСПОРТ платежното от ЦСКА за емблемата (СНИМКА)

Ето подробности

Парите, които трябваше да бъдат платени от боса на "червените" са 8 милиона лева - това бе сумата, която бе заявена от фирма "Ред Енимълс" по време на търга в Кърджали миналата година.

Ето какво пише в сайта на ЦСКА:

"Армейци,

ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райнкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.

Снимка 383096

Източник: Официален сайт на ЦСКА

Въпреки всички тези обстоятелства, ние заявяваме официално:

ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава!".

От ЦСКА пред ТОПСПОРТ: Емблемата ще бъде платена, няма дори 1% възможност това да не се случи
Обновена

От ЦСКА пред ТОПСПОРТ: Емблемата ще бъде платена, няма дори 1% възможност това да не се случи

Срокът изтича днес