Една от фенските организации на ЦСКА - Offenders, излезе с пост в подкрепа на Стойчо Младенов.

Привържениците призоваха "диванната армия" за повече подкрепа и по-малко думи.

Стойчо Младенов огорчен от липсата на много фенове по време на мачовете

Стойчо Младенов огорчен от липсата на много фенове по време на мачовете

Ето какво каза

Публикуваме целия текст без авторска намеса:

"Един мъж струва точно толкова, колкото струва и думата му. Това е нашето кредо, това е нашето разбиране за нещата.

Преди 3 месеца имахме среща със Стойчо Младенов, на която взехме решението да се завърнем в Северната трибуна. Говорихме, обсъдихме нещата, получихме уверенията, които искахме. И си обещахме взаимно 2 години, в които да изградим това, което ЦСКА трябва да бъде.

Често големите специалисти и футболни капацитети обвиняват ултрасите, че не разбират нищо от футбол и не могат да дават меродавно мнение относно спортно-техническите аспекти. Държим да отбележим, че това са същите хора, които не стъпват на стадиона. Това са тези хора, които 90 дни след назначението му вече зачеркнаха и Генерала. Тези индивиди очакват работата на Стойчо Младенов да даде резултат веднага и на секундата. Нищо, че завари чужда селекция и спорна кондиционна подготовка. Те казват, че разбират от футбол в кварталната кръчма. Те знаят, могат и изискват. Естествено, от дивана.

Понеже в момента е много актуален въпросът за "нарушените конституционни права" сме сигурни, че голяма част от тези хора демонстрират експертното си мнение и в тази насока. Това, което удобно забравят е, че освен права, всички ние имаме и "конституционни задължения." Но естествено е много по-лесно само да искаш, отколкото да даваш. Надяваме се, че непоклатимият ви капацитет ще ви позволи да отгатнете какво ви казваме с последните изречения, тъй като се уморихме да призоваваме и обясняваме къде е мястото на истинските фенове.

Ще го кажем още веднъж - долу ръцете от Стойчо Младенов!

Нашата организация, както и убедени сме останалите наши братя и сестри от "Сектор Г", стои твърдо зад Генерала. А ако "home office" феновете имат други идеи и концепции за добруването и подобряването на ЦСКА, сме готови да ги прегледаме, обсъдим и реализираме във Фейсбук, Инстраграм, Тик-Ток или друга платформа по избор на диванната армия. Благодарим за вниманието.

САМО ЦСКА!"